flygcforum.com ✈ Aviation Forum ✈ Global Connections is creating aviation, travel, leisure, education & world news articles worldwide… ✈

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Chatbox
Please log in to join the chat!
Post Info TOPIC: 3 tilbud billig energikonsulent


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 29
Date:
3 tilbud billig energikonsulent
Permalink   
 


Leder du efter byggetilsyn, byggerådgivning eller måske energieffektivisering? Så læs videre her, hvordan man kan få op til 3 billige tilbud - gratis og uforpligtende - på disse områder. På onlineportalen Boligtilstand.dk opretter man sin opgave ved at udfylde skemaet online på kun fem minutter. Senest efter 48 timer får du 3 hurtige tilbud fra byggerådgivere eller energikonsulenter, som gerne vil udføre din opgave og komme med et friskt tilbud på den. Står du overfor at opføre en bygning på din nye byggegrund eller i gang med den helt store restaurering af boligen? Så har du behov for et professionelt byggetilsyn.

3 tilbud billig energikonsulent

Det er en stor opgave at styre en byggeproces, hvis du ikke har prøvet det før. Der er en del områder at være fokuseret på i byggeprocessen og dertil en del faldgruber. Vores virksomheder ser alle de normale byggefejl, som ofte opstår i et byggeri eller en restaurering. Der vil altid forefindes fejl men erfarne bygningsrådgivere opdager og noterer dem i tide. Når du indgår en aftale med en bygningskonsulent, fastlægges det relevante antal byggetilsyn samt hvornår i byggeprocessen de aftalte tilsyn skal gennemføres.

Der bliver ligeledes formuleret en skriftlig aftale så der ikke fremkommer nogen former for uenigheder undervejs i byggeprojektet. Et byggetilsyn varer typisk en lille times tid, hvor det udførte arbejde checkes. Efter tilsynet laves en rapport med en oversigt af de fundne fejl og denne rapport leveres til den ansvarlige entreprenørvirksomhed. Hermed bliver byggefirmaet gjort opmærksom på de områder, som skal udbedres inden byggeprocessen kan fortsætte.

Spar 20-40 procent med 3 tilbud

En seriøs energikonsulent kan rådgive dig med opgaven at energieffektivisere dit hjem. I Danmark bruges omkring 43% af energien til opvarmning, ventilation, lys osv i ejendomme. Således er energioptimering af bygninger en betydelig parameter til at opfylde Danmarks mål for reduktion af CO2-udledningen. Målet er, at energiforbruget skal mindskes med mindst 55% i allerede opført byggeri og 72% i nybyggeri inden 2050. For at dette mål kan nås, må der ske en temmelig omfattende energieffektivisering i både nuværende og nye egendomme.

En gennemgang af en lang stribe ejendomme har afsløret, at det i gennemsnit er realistisk at spare 17% på elforbruget og 27% på varmen. Den største besparelse høstes ved energieffektivisering af ejendommens ventilationsanlæg. En energikonsulent undersøger din bolig fra kælder til kvist og leverer herefter en detaljeret rapport, der oplister en række konkrete muligheder for at energieffektivisere dit hus. Rapporten er direkte anvendelig til at få konkrete tilbud fra energifirmaer, der kan lave ændringerne nemt og billigt.

Energikonsulenten undersøger senere de udførte udbedringer så du kan være helt sikker på, at det foretagne arbejde er korrekt udført således at du kan hæve fortjenesten på det formindskede energiforbrug. Indhent 3 skarpe tilbud - gratis og uforpligtende - udfyld online skemaet med det samme og kom i kontakt med kompetente energikonsulenter eller byggekonsulenter.

 Attachments
__________________
Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us